ویزیت رایگان در اسفند ماه 1398
به مناسبت هفته سلامت مردان
با توجه به درخواست شما عزیزان مقرر گردید در تاریخ 9 و 16 اسفند ویزیت رایگان به مناسبت هفته سلامت مردان در جهت درمان مشکلات ناباروری مردان توسط دکتر میرصادقی برگزار گردد.
همانند سال گذشته نوبت دهی
از طریق سایت
در تاریخ های 1 و 2 اسفند
در ساعت 12 و 13 و 14 هر روز
انجام خواهد شد.
عزیران متقاضی برای گرفتن نوبت نیاز هست در ساعت و تاریخ اعلام شده از طریق سایت اقدام به گرفتن نوبت نمایند.
لازم به ذکر است:
1- نوبت دهی فقط و فقط از طریق سایت انجام میپذیرد و نوبت دهی تلفنی و حضوری نداریم.
2- با توجه به محدود نوبت ها و حجم بالای درخواست ها در هر روز راس ساعت های اعلام شده تعداد 50 نوبت در سایت باز خواهد شد که با توجه به حجم بالای درخواست ها احتمالا در دقایق اولیه هر ساعت تکمیل ظرفیت خواهد شد.
3- برای گرفتن نوبت ثبت شماره همراه معتبر برای هر بیمار الزامی است.
۴- دوستانی که موفق به گرفتن نوبت شده اند توجه داشته باشند ٬ ویزیت توسط دکتر میرصادقی در جمعه تاریخ ۹ و ۱۶ اسفند در مطب دکتر میرصادقی و در ساعت ۱۴ شروع خواهد شد و به دلیل حجم بالای نوبت ها ٬ اعلام دقیق ساعت نوبت شما امکان پذیر نمیباشد ٬ لذا عزیزانی که از شهرستانها مراجعه مینمایند بازه ی زمانی حداقل ۳ الی ۴ ساعت انتظار را برای هماهنگی های بلیط برگشت خود در نظر داشته باشند.
با توجه به حذف خودکار نوبت های تکراری ویزیت رایگان دکتر میرصادقی،لازم است مراجعه کنندگان محترم نسبت به استعلام زمان نوبت خود بر حسب کد رهگیری اقدام فرمایند.
[gform_tracker]