ویدئوهای مثانه
مثانه ی نوروژنیک
مثانه ی نوروژنیک
لزوم سیستوسکوپی در سرطان مثانه
در بیماری سرطان مثانه پیگیری بیماری اهمیت بسیاری دارد که بهترین روش برای کنترل این نوع سرطان؛ معاینه ی سیستم ادراری با کمک سیستوسکوپی می باشد.
بوتاکس برای مجرای ادراری
یکی از راه های درمان بیماری مثانه ی پرکار، تزریق بوتاکس به دیواره ی مثانه است. این تزریق مانند تزریق بوتاکس به صورت بصورت موقتی و غیر دائمی می باشد.
سرطان پیشرفته ی مثانه، عمل رادیکال سیستکتومی
با ایجاد تومور در مثانه فرد دچار سرطان مثانه می شود. اگر این تومور قابل تراشیدن نباشد باید با جراحی مثانه، پروستات و حالب خارج شوند که به این جراحی رادیکال سیستکتومی گفته می شود. در سرطان مثانه حتی اگر تومور بطور کامل خارج شود نیز برای ادامه ی درمان باید شیمی درمانی حتما انجام شود.
ترس از عوارض جراحی و پرهیز از اقدام به عمل
درصورتیکه فردی بیماری اعم از انواع سرطان ها مثل سرطان مثانه داشته باشد، ترس از عوارض نباید مانع از جراحی شود. پرهیز از اقدام به جراحی ممکن است خطرات جانی بهمراه داشته باشد.
سنگ 4 سانتیمتری مثانه و خطر بی اختیاری ادرار
در این ویدئو جراحی بیماری را مورد بررسی قرار دادیم که در گذشته دچار مشکل اکستروفی مثانه بوده اند. در مثانه این فرد بعلت تنگی گردنه ی مثانه سنگی به طول 4 سانتی متر تشکیل شده است که تخلیه ی ادرار را دچار مشکل میکند.
تعبیه سوند دبل جی برای تخلیه ی ادرار به مثانه
سوند دبل جی در شرایطی در بدن قرار میگیرد که بیمار تحت جراحی هایی قرار گرفته باشد که حالب دستکاری شود. با تعبیه ی این سوند ادرار به درستی از کلیه خارج شده و وارد مثانه میشود. برخی افراد ممکن است با این سوند دچار مشکلاتی شوند که در این ویدئو به این موضوع پرداختیم.
درمان سرطان مثانه، جراحی به همراه شیمی درمانی
در برخی از انواع سرطان ها مانند سرطان مثانه به علت رفتار سلولی خاصی که دارند حتی اگر بعد از جراحی هیچ نوع اثری از سرطان رویت نشود بعد از جراحی همچنان به شیمی درمانی نیاز است. قابل ذکر است که این دو درمان در این سرطان مکمل هم هستند و جایگزین یکدیگر نمیباشند.
عدم پیگیری سنگ حالب و آسیب به کلیه
حالب که ارگانی در بدن است که راه ارتباطی کلیه به مثانه میباشد ممکن است مانند سایر اندام های سیستم ادراری سنگسازی کند. سنگ های حالب اگر به موقع پیگیری نشوند علاوه بر آسیب به بافت خود حالب ممکن است باعث آسیب های برگشت ناپذیر به کلیه هم بشوند.
تومورهای بدخیم و جراحی برداشتن مثانه
اولین قدم در درمان تومورهای مثانه جراحی تراشیدن تومورها یا TURT میباشد. برخی از تومورها با این روش درمان نمیشوند و اگر قابل تراشیدن نباشند و یا با تراشیدن امگان پارگی مثانه وجود داشته باشد به درمان های ثانویه و در نهایت جراحی برداشتن مثانه مراجعه میکنیم.
ضرورت سیستوسکوپی در پیگیری های سرطان مثانه
در این ویدئو بیماری مورد بررسی قرار گرفته است که سابقه ی سرطان مثانه و جراحی تراشیدن توده ی مثانه را داشته و تمام اقدامات لازم برای درمان بیمار انجام شده است. بیمار برای چکاپ مجدد رجوع کرده و با اینکه جواب سونوگرافی و ... کامل سفید بوده اما در طی سیستوسکوپی توده ای در گردن مثانه مشاهده شده است که این موضوع اهمیت سیستوسکوپی های مداوم برای پیگیری بیماری را نشان میدهد.
تاثیر ابتلا به تب مالت در عود توده ی مثانه
در این ویدئو جراحی مربوط به فردی است که بعلت ابتلا به تب مالت پیگیری توده ی مثانه خود را به تعویق انداختند و این امر موجب شده است تا بیماری ایشان عود کند. ما با تراشیدن توده ها و ارسال آنها برای پاتولوژی منتظر جواب هستیم و با توجه به آن برای اقدامات بعدی تصمیم بگیریم.
تقویت سیستم ایمنی ب ث ژ تراپی
در بیمارانی که توده هایی در مثانه دارند علاوه بر تراشیدن توده ها روش دیگری به اسم ب ث ژ تراپی وجود دارد. درواقع در سرطان مثانه شیمی درمانی برای درمان کاربردی ندارد و بجای آن از روش گفته شده استفاده میشود که این روش با تحریک سیستم ایمنی باعث مقاوم شدن آن در برابر سرطان میشود.
ضرورت چکاپ بعد از تراشیدن توده ی مثانه
در این ویدئو کیسی مورد بررسی قرار گرفته شده است که سابقه ی تراشیدن توده ی مثانه را داشته است. هدف از این ویدئو بیان اهمیت چکاپ ها و پیگیری ها بعد از جراحی هست چونکه ممکن است فرد با مشکلات مثل تنگی,هیدرونفروز کلیه و یا غیره مواجه شود.
برداشتن تومور مثانه TURT
در این ویدئو به بررسی جراحی برداشتن تومور مثانه پرداختیم.کیسی که برای شما مطرح شده آقایی هستند که با مشاهده ی خونریزی در ادرار به پزشک اورولوژ مراجعه کردند ولی با سهل انگاری و عدم مراجعه برای جراحی باعث شدند که تومورهای متعددی در مثانه بوجود بیاید.