ویدئوهای پروتز آلت
ترمیم پروتز
ترمیم پروتز
مراقبت پروتز برای افراد دیابتی
خیلی از شما دوستان میپرسید که آیا بیماری دیابت مانعی برای پروتزآلت است یا خیر؟ در جواب باید بگوییم که دیابت مانعی برای این جراحی نیست ولی به دلیل ریسک عفونت مراقبت هایی در جهت حفظ سلامت بیمار باید رعایت شود.
درمان کجی آلت با تعبیه پروتز
کجی آلت انواع مختلفی دارد که در نوع شدید آن با تشکیل پلاک های پیرونی شدید؛ بهترین درمان تعبیه پروتز آلت است. ترجیح در تعبیه این پروتزها انواع هیدرولیک می باشند.
بیماری پیرونی و پروتز
بیماری پیرونی و پروتز
مراحل آماده سازی پروتز آلت برای تعبیه در بدن
مراحل آماده سازی پروتز آلت برای تعبیه در بدن
پروتز آلت برای دیابتی ها مناسب است یا خیر؟!
بسیاری از افرادی که برای پروتز آلت اقدام می کنند، مبتلا به بیماری دیابت هستند. در این بیماری ریسک عفونت بالاست و باید استریلیته بسیار رعایت شود، مخصوصا در افراد دیابتی این موضوع بسیار شایع است.
درمان پلاک پیرونی شدید، با تعبیه پروتز و برداشتن پلاکها
یکی از درمان هایی که میتوان برای پلاک های پیرونی شدید به کار برد؛ تعبیه ی پروتز آلت می باشد. در حالت های شدید این بیماری برداشتن پلاک ها به تنهایی پاسخگو نیست.
عدم تکمیل بودن پروتزها، علت به تاخیر افتادن جراحی
یکی از مهم ترین نکات در جراحی پروتز های آلت تناسلی، کامل بودن سایزهای پروتز می باشد. علت این اقدام این است که تا باز نشدن محل جراحی سایز مورد نیاز قابل تشخیص نیست.
درمان قطعی کجی آلت با تعبیه پروتز
در تعدادی از بیمارانی که مشکل انحراف آلت دارند با اصلاح اولیه ی انحراف آلت مشکل بیمار نه تنها برطرف نمی شود بلکه مشکلاتی دیگر از جمله کم شدن طول آلت رو در پی داشته باشد؛ برای این دبیماران ما پروتز آلت رو توصیه میکنیم.
با تنگی مجرای ادراری امکان تعبیه پروتز هست؟
در بیمارانی که متقاضی جراحی پروتز آلت می باشند اگر مشکلاتی از جمله تنگی مجرا وجود داشته باشد امکان جراحی نیست. در این افراد ابتدا باید تنگی برطرف گردد و بعد از نقاهت برای تعبیه پروتز اقدام گردد.
جراحی بستن وریدها و عوارض بعد از عمل
بعضی از افراد به دلیل مشکل گرفتگی عروق یا همان نشت وریدی اقدام به جراحی میکنند. این جراحی در بیشتر مواقع اثربخش نیست و حتی مشکلاتی را در پی دارد. برای مثال در این فرد که قصد تعبیه ی پروتز دارند به دلیل این جراحی در عمل تعبیه ی پروتز قادر به تعبیه ی پروتز با سایز مناسب فرد نیستیم.
پروتزهای هیدرولیک و نحوه ی عملکرد آنها
پروتزهای هیدرولیک یکی از انواع پروتزهای آلت هستند. این پروتزها عملکرد بسیار طبیعی تری از سایر پروتزها دارند. لازم به ذکر هست که این پروتزها قیمت قابل توجهی دارند و همین امر موجب شده تا بسیاری از اورولوژیست ها از تعبیه این پروتز امتنا کنند.
کاربردها و تفاوت های تزریق ژل و پروتز آلت
برخلاف تصور عموم از واژه ی پروتز که برای افزایش سایز استفاده میشود; در اورولوژی پروتز آلت برای برطرف کردن مشکل عدم نعوظ استفاده میشود. از ژل ها برای افزایش قطر و یا طول آلت استفاده میشود.
تزریق ژل بمنظور افزایش قطر پروتز
در این ویدئو بیمارانی را مورد بررسی قرار دادیم که بعد از پروتز آلت تمایل به افزایش قطر آن داشتند که ما به این بیماران تزریق ژل را پیشنهاد میکنیم. این ژل ها مانند پروتز ها دائمی نیستند بلکه هر دو تا سه سال نیاز به تمدید دارند.
دو جراحی ترکیبی برای درمان عدم نعوظ
در برخی از کیس ها برای درمان عدم نعوظ تنها پروتز کافی نیست بلکه به علت حجم زیادی چربی زیر شکم نیاز به برداشتن چربی نیز وجود دارد که با جراحی ترکیبی این دو کیفیت زندگی جنسی بیمار افزایش می یابد.
پروتز آلت و اندیکاسیون های جراحی
برخلاف تصور عموم جراحی پروتز آلت تنها برای افرادی که مشکل عدم نعوظ دارند نیست بلکه بیماری های دیگر هم باعث نیازمند شدن بیمار به این جراحی میشوند که در این ویدئو مشاهده خواهید کرد. این جراحی موجب میشود تا طول آلت حفظ شده و کوتاهتر نشود.